Klappregn och årets sista JULINLÄGG

Vi måste ha varit väldigt snälla under 2012 för Tomten hade många klappar till ALLA –  både stor som liten.

Bus favvo var:
Titanic-modellsats
Spelkulor
Studsmatta
Godis

Jag blev skitglad över jackan/kappan på bild ovan. Hade velat över om jag skulle köpa eller inte men nändes inte riktigt. Så fanns det bara en jacka kvar i M och jag tänkte att NU – nu måste jag köpa för den kommer ju inte på mellandagsrea när det bara finns ett ex kvar. Men då var den slut… snopet. Men gissa om jag blev glad när det visade sig att det var min äkta hälft som shoppat sista exet. Skitsnygg. Ylle och med karbinhakar som knappar. Så cool. Passar min rygga i skinn jag fick perfekt . Den visste jag att jag skulle få av maken – för den har jag pekat ut. Men ändå…. skithäftig. Det syns inte på bilden att den har en detalj i järn (?) samt en skinnmus hängande från en dragkedja. Jag älskar den där ryggan.. Däremot visar jag INTE på bild underkläderna jag också fick från samme man… i dom känner man sig GARANTERAT sexig…

Vi fick även en massa annat fint

Pengar
Sängkläder
En Malmbyrå (ja inte fysisk.. vi får plocka upp den på Ikea vid tillfälle)
Duschylla

 

Jag förärade maken med en täckjacka/täckbyxa, en Bond-bok och FarCry 3 till Xbox 360

 

Nu blir det inte fler inlägg om JULEN. Vi har städat bort den idag -ALLT. Mega-granen var ingen fröjd att slänga ut – det blev MYCKET barr då den inte rymdes i nått dörrhål. Men ute är den. Jag städade till i pumlalådorna och fick mycket mer plats, trots att jag hade många fler pumlor att packa ned än vad jag packade upp i slutet av november.

 

Vi har även snyggat till i övrigt – så nu har vi nyårsfint i lägenheten, trots att vi inte ska vara hemma. Vi har också handlat allt som behövs inför nyår. Mat, raketer, pynt, dryck…  Och sen fuskade vi med hämtpizza till middag.

I morgon drar vi mot Lilla Gula. Där ska julen bort och nyåret in. Sängar ska bäddas rena, toaletter städas och nyårspyntet fram.  Vi hade väl egentligen tänkt åka idag – just före middag – men då maken väckte mig tio över tio (!!)  i morse och det visade sig att både han och bus nyss slagit upp sina ögon så insåg vi att det nog var övermäktigt. Vi åker i morgon istället.

6 kommentarer

 1. Junitjej

  Så fina julklappar!

  Svar: Så skönt med +5°! De dagar man slipper ha mössa, är rätt sköna faktiskt. Våren är underbar, men pollenallergiker måste hata den.

 2. trollmor

  Snyggt! Ni ser ut att ha haft enfin jul. Kram

 3. ☆ Cia

  Ohhh vad snygg du var i den!

 4. Camilla

  Oj, vilka jättebra klappar!!! Vi körde en ovanligt lugn julafton till oss vuxna i alla fall, tar och unnar oss en Stockholmstripp tillsammans i stället… inom snar framtid. 🙂
  Ha en fin dag!

 5. Åsa

  Jättebra o snygga klappar! =)

 6. Therese - Sockenvägens Söta

  Gryyyymt snygg jacka! Förstår att du blev glad! Här har jag tagit bort ALL jul så när so mbordsgranen och två stjärnor i vardagsrummet, och istället gjort silvrigt och vitt, nyårsfint helt enkelt 😀 KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑