Klappregn

julafton2015_3

Jäklar vad vi måste ha varit snälla det här året. För det rasade in klappar. Mest fick såklart ungen – och så ska det ju också vara.

Men även vi vuxna fick en massa trevligt. Både av varandra och från andra.  Det lär till exempel bli en sväng på Arvids Steakhouse och en på bio. 🙂 Tack för det.

Av min äkta hälft fick jag en 20-årig rom (Plantation), en bok (Stalker) samt en mycket önskad Moccamaster Clubline (vi har redan en men jag ville ha en i Gula Huset också – blir bästa kaffet ju). Han fick i sin tur en limiterad Hammerfallwirre, ett nytt Xbox-one-spel samt en ny kalender av mig.

julafton2015_1

Ungens favvoklapp hade också med kaffe att göra (sådan mor sådan son.. typ). Det har hunnit rinna många koppar genom den där. Inte undra på att han är uppe sent på kvällarna nu. 🙂

julklappar2015

På bilden det mesta av vad som fanns under granen. Här saknas ett par skor, en musmatta och en stor sänggavel som ungen fick. (och säkert nåt mer) Hans morfar har dessutom byggt en supersnygg gavel till hans ”nya” 120cm breda säng. Kanon ju.

Skåpet på bilden har ungen gjort i slöjden. Mycket noggrant arbete i både sy och trä.

Mitt supercoola bokmärke måste dessutom visas närmare:

cooljulklapp2015

Häftigt va. Precis jag. (från min syster)

 

 

 

 

2 kommentarer

  1. Therese

    Härligt! Vilka bra saker!!! Och att Bus också dricker kaffe ?? Även här vill de gärna smaka å brukar få ibland men med mycket mjölk. Vi gav varandra inga klappar utan renoveringen var vår klapp till oss själva, men fick ändå nya eltandborstar deluxe och jaktfilm, ny taklampa till hallen och så pengar som jag klickat hem träningsprylar för… Så jo, lite snäll måste jag ändå varit 😉 kram!

    Svar: Ja han har druckit kaffe sen han var tre. Och dricker allt – även espresso. Så han kommer nog bli lika kaffetokig som jag är. 🙂 Personligen tycker jag det är bra. Dricker man kaffe klarar man alla sociala samanhang… med en kopp i handen kan man prata med nästan vem som helst – nytt folk, på anställningsintervjuer, lönesamtal… ja typ… och så är det lätt att bjuda på nåt när man kommer… blir så svårt när folk svara; Nej tack, jag dricker inte kaffe. Vad bjuder man på då?

  2. chillitanten

    Kikar in och önskar er en God fortsättning på Julen. Kul med många klappar.
    Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑