Klickat hem lite

Lite hemklickade saker.

I går kom ett paket från RITUALS. ❤

Och idag ett från Revulotion Race.

Jag älskar mina nya brallor. Så sköna. Och snygga!

Dessutom var det med ett underställ i härliga färger.

Fantastiskt mjukt och skönt.

Kul med lite nytt.

Freeedag i morgon.

1 kommentar

  1. Therese

    Vilken bra shopping! Har 3 eller 4 par revolution race byxor i olika färger, mina lila camou är dock nu för stora, men kommer i ett par blå istället, så minst två funkar och ett vete katten vart jag har…. måste ta å leta i mina lådor! Rituals är jag fast för när det gäller rumsdoft, måste nog ta och klicka hem någon ny, fick ett test av karma som var gott, får se om det blir ett sådant. Ha en fin fredag och härlig helg!<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑