Knallrosa i öronen

lurar1

Inte något jag alls behövde- men ack så coola

Kunde inte motstå knallrosa lurar från Mojo. Jag som inte köper lurar jämt och ständigt (läs: typ aldrig)  kände inte till märket. En snabb googling inne i affären sa att för 99:- (dvs halva priset)  skulle jag inte bli besviken. Så jag köpte ett par rosa… (oväntat färgval eller???? 🙂  ) 

lurar2

Har testat dom som hastigast och konstaterat att det är mycket bas i dessa lurar = me like…. här lyssnas det mest på hårdrock och discodunk  (förutom alla lunchprommisar med p4 i lurarna) så bas är liksom ett måste.

När jag springer har jag ett par sportlurar som sitter fint (och som låter fint… ) Då hör jag ju visserligen på böcker, men då är det akc så bra med klart ljud – man ska ju höra vad som läses, utan brus och störningar.

Dagens handling hade jag även tänkt skulle inkludera en knallgrön vinterjacka till ungen inför vintern 2014/2015. Men se den var inte rätt färg, tyckte unge herrn… så det blev det inget av. 🙂 Får väl kika vidare på reorna och hoppas jag gör ett bra fynd  i god tid. Mätte förövrigt samma unge nu ikväll (då jag tyckte han dragit iväg igen) Och han hade mycket riktigt vuxit 9 mm på en månad. I dag mäter han in på 150,9 cm – snart växer han om mor sin (som är ståtliga 165 cm.) Dock ett tag kvar innan han passerar sin far – för till 187 cm är det kvar en bit.

4 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Nya lurar är beställda, då mina gamla gav upp sist jag joggade, men då jag tog dem via jobbet blev det headseat lurar, borde kanske köpa sportlurar att ha privat… Dessa med bas lät som nått även för mig 😀 Ha en bra dag!

 2. chillitanten

  Läckert med rosa. Igår när vi var på stora coop i stan var det en liten tjej som släppte en prutt och hennes mamma sa åt henne vilket hon svarade -Men mamma det var ju en rosa fis ,jättefin var den. Härliga ungar. Kram

 3. Camilla

  Vilka söta! Och nej, inte alls förvånad över valet rosa. 😀
  Jag fick nya hörlurar (så klart) till min iPhone 5 och de var annorlunda jämfört med de tidigare. Lite bättre passform faktiskt. Annars hade jag nog också tänkt investera i nya, för de förra jag hade som följde med telefonen var grymt osköna.

 4. Junitjej

  Så fint med rosa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑