Knatte-matte

Idag har jag spenderat första delen av dagen för att hänga en utställning i konsthallen på biblioteket – tillsammans med kollegor både från min förskola och från två andra.

Andra halvan av dagen har jag ägnat mig åt att fota utsällningen samt maila div. tidningar om det arbete vi och barnen gjort inom matematik det senaste 1½ året.

Sen var min arbetsdag slut.

Men medan jag var och handlade ringde det från den ena morgontidningen. Dom ville använda mina bilder och dessutom ringa för en intervju imorgonbitti. Det gick jag ju såklart med på.

Ni som är från orten – gå gärna och kika vad duktiga våra förskolebarn är. Dom kan massor med matematik.

5 kommentarer

 1. Cia

  TÄnk en sån skumgummitärning hade jag när jag var liten fast röd. Företaget min pappa jobbade på då tillverkade dem. Men inte lektes det något vettigt med den, den fungerade mest som boll.

 2. Hanna

  Det där med att jag blir illamående om jag somnar verkar vara en genetisk defekt. Jag vet att åtminstone min syster och min mor är likadana. Fast jag tror inte jag har tänkt så mycket på det tidigare. Förut blev det mest om jag la mig vid midnatt och blev väckt vid 2-3 när sömnen var som djupast. Fast jag har ju inte haft något barn att somna vid förut, så det är väl därför det märks nu. Tycker dock att det är lite konstigt att det händer även när jag själv vaknar av att ha somnat i fel säng…

 3. Hanna

  Den där utställningen ser riktigt mysig ut för övrigt!

 4. annas Perssonliga

  Vilken rolig och bra utställning 😀
  Önskar vi bodde lite närmre, då kunde tjejerna och jag besökt den nu på lovet. Siri hade gillat mattefiskarna.

  Kram

 5. Admin

  Som vanligt blev jag galen när det var helt enfärgat så jjag klippte ut en bit av klänningen och gjorde en bakgrund av ”tygbiten” Hoppas det är åt rätt håll. Annars får du je mig hexkoden för den rosa du vill att bakgrunden ska vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑