Knöligt

Bus och kompisarna myste/lekte/krigade (med och utan vatten) i solen hela helgen i Lilla Gula Huset. Vi övriga solade och smågrejade.

Nu är till exempel knölarna i jorden.

Idag är det också sol. Men inte lika varmt. Jag tog en tunn långärmad tröja nu på min morgonjogg. Det var lagom. Nu en varm dusch och sen JOBB.

6 kommentarer

 1. Petra

  Underbart med sol och värme 😎

 2. Camilla

  Vad duktig du är som joggar och bloggar innan jobbet! Här är också kallare, nästan lite regnvarning i dag. Får se om hag tar cykeln eller bilen till jobbet i dag, börjar 13.00.
  Ha en fin måndag!

 3. Åsa

  Här har också varit en toppenhelg… men nu väntas vädret bli lite sämre igen…

  Kram o ha en fin måndag!

 4. Cia

  Jag tycker studsmatta verkar så kul. Men jag skulle inte våga om den inte var nedsänkt. Ibland är jag tuff… och så är jag en mes andra gånger.

  Svar: Det ÄR jätteskoj. På vår studsmatta får man bara hoppa två samtidigt. Dom är jätteduktiga på att vänta på sin tur… sitter på kanten och turas om… risken att dom ska studsa utanför är inte så stor… det är mkt större risk att dom krockar. Därav gränsen med två samtidigt.

 5. Cia

  Svar: Men det här känns säkrare förutom att man vill ha den där täckcirkeln runt om också http://pinterest.com/pin/58265388899508061/

  Om jag hade trädgård skulle jag gärna ha en sån här. Eller ännu hellre en sån här
  http://pinterest.com/pin/58265388899508063/

  Fast jag skulle hoppa själv 😉

  Svar: Så cooola. Men lite bökiga inför vintern här uppe…

 6. soffie

  vilken toppenhelg ni haft, hos mej har det med blivit svalare å brr vi förs när vi gick ut i morse,va du är duktig med springandet,kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑