Köket

köket 08

Här syns en av anledingarna till att det varit ”tyst” på bloggen idag – köket har fått ny höstskrud. Jag har roat mig med fönsterputs, gardinstrykning och lite sånt.

Och förutom det har jag idag hunnit med att tvätta ett helt gäng med framförallt sängkläder (hmmm.. kanske jag ska ta och hämta in sista tvätten från gården), hämtat min cykel från service, handla färska kräftor (till fredag) och lite annat (bland annat del 3, 4 och 5 av Spiderwick till när bus fyller fem år),fyllt på vinstället (som var FARLIGT TOMT efter sommaren), dammsuga lägenheten (maken fick dammtorka) och dricka kaffe hos svärmor!

En bra dag med andra ord! Imorgon är det torsdag och nu är semestern verkligen inne på slutklämmen.. 😥

4 kommentarer

 1. MissyElliot

  Hua, nu får jag dåligt samvete. MÅSTE ta itu med hemmet lite för jobbet kör ju igång på måndag och då finns ingen tid… 😥

 2. Petra

  Ja, dåligt samvete var ordet… Jag har möblerat om men slut fixet har inte blivit av, och nu har lusten trytit 🙁 men fint fick du det… På ett sätt är det härligt när man byter ut årstiderna, levande ljus är ju hel mysigt i höstrusket 😆

 3. therre

  20 år gammalt träd! Wow, jag är skitglad över en fikus som vi haft i 6 år eller nåt *s*

 4. Cia

  har ju sytt gardiner…. Hmmm kanske måste blogga om det. jag har varit fullt upptagen med sånt och annat och knappt bloggat själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑