Kolsyrat vatten

sodastream

Vi dricker väldigt mycket kolsyrat vatten. Så tidigare bar vi mååånga liter LOKA och Ramlösa de tre trapporna upp till oss. Men för 5 år sen köpte jag en Soda Stream till maken när han fyllde år. Och vi började kolsyra vårt eget vatten. Dricker vi det inte naturellt smaksätter vi med en ytterst liten dutt Fun Light.

Men för några månader sedan började Soda Streamen läka. Varje gång man kolsyrade sprutade en massa vätska utanför. Och det blev värre och värre. Tillslut behövde vi nästan stövlar på fötterna för att kunna kolsyra vårt vatten. Ohållbart. Vi köpte en ny. Men mailade Soda Stream och frågade om dom visste vad som var fel och om det var nåt man eventuellt kunde åtgärda. Roligt nog så svarade dom bums. Det var en packning som behövdes byta (vilket vi ju såklart räknat ut själva, men ändå…). Dessutom upplyste dom om att den packningen vi behövde inte fanns på lager just nu men att om vi mailade vår adress skulle dom skicka en åt oss när dom fick hem nya.

Igår kom packningen.  Gratis..Och maken fick ge sig i kast med att byta. Han fick totalslakta apparaten för att kunna byta den. Och vid den efterföljande kontrollen konstaterades att:

 • Sodastreamen fortfarande inte fungerar.

Suck.. vi som hoppats på ta den till Lilla Gula Huset…

Nåja.. vi kanske ska unna oss en dit också… så vi slipper bära dit så många 1½-liters LOKA-flaskor.

4 kommentarer

 1. Malin

  Trist att den inte fungerar trots att ni äntligen fått packningen! 😥

 2. Cia

  Men schyst att de försökte hjälpa er.

 3. Åsa.S

  Vilken service ändå… fast synd att det inte hjälpte!
  Tur att de blivit såpass billiga då, så det inte kostar en förmögenhet att köpa en till.

 4. T H E R R E fotoblogg

  Trist att det inte fungerade. Även som Åsa sa att de blivit billiga nu, men det är ju ändå inte bra för miljön att köpa nya titt som tätt :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑