Kors i taket

Så här på söndagkväll passar det väl bra med en bild på en kyrka?!

Nu har jag gått genom mina bilder från Jukkasjärvi – där vi var förra helgen. Och jag är som vanligt väldigt kritisk och rensar duktigt bland fotona. De foton som är bra ska framkallas – resten blir bortsorterade. Av förra lördagens skörd (som faktiskt inte blev sååå stor) sparade jag 20 foton till framkallning.  Och när jag sedan sätter samman fotoboken så kommer säkert ett par tre till få stryka på foten vid sista gallringen. Men sådär än tre, fyra uppslag med foton från ishotellet blir det nog i nästa fotobok i alla fall. Det fanns väldigt mycket vackert. Men det är svårt att fota där. Ljuset är speciellt. Och färgerna… och dessutom är det folk nästan överallt.

Men här lyckades jag få kyrkan helt för mig själv. Och dessutom blev fotot bra. 🙂

(Och det är faktiskt ett kors i taket.. men det syns knappt på bilden!)

5 kommentarer

 1. Camilla

  Oh, shit – vad vackert! Dit vill jag också åka någongång i livet…
  Och som svar på din fråga angående mina skor… jag har de vita kvar också, törs bara inte skriva det i bloggen.

 2. Cia

  Is är sjukt vackert. 😀 😯 😀
  Som sagt lite hundspann och annat bonus + att sova kvar.
  Fast maldiverna låter så klart mer lockande…eller kreta för den delen 😉

 3. annas Perssonliga

  Så vackert! Kan tänka mej att det är många bröllop där.

  Ha en fin dag!

 4. Sofie

  Ishotellet och kyrkan ar sa himla fina. Men som du sager, ett stalle som ar lite svart att fota pa.
  Du far halsa Bus att vi varit och kikat pa hajar idag.

 5. Cubpoeple-tool

  lasa hela bloggen, ganska bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑