Kramens dag och unsdag

Snabb summering.

Tisdag – Jobb. Fantastiskt väder. Veckohandling. Walking dead. Och så var det ju kramens dag! Kraaaaam!❤❤❤❤

Onsdag – Jobb. Mera finväder. Städning och unsdag i form av Kycklinglasagne. Ja, lite Walking dead blev det även denna kväll.

I övrigt är formen inte riktigt hundra. . Men jobb och vardag funkar. Joggingen skippade jag.

Nu lite receptfri hostmedicin innan godnatt. Sov gott!

1 kommentar

  1. Therese

    Hoppas du slipper den segdragna typ av förkylning jag verkar ha fått, varannandags syndrom och noll ork, men i går var jag tvungen att simma lite försiktigt, fick abstinens… Och i dag ska jag ut på långpromenad bara det ljusnar, behöver och tänker unna mig det! KRAMAR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑