Kroppsdel i ugnen

Det här hittade en kollega till mig i ugnen på jobbet i går… *fnissar*

Den skyldiga var jag…

Men det var inte så allvarligt som det kanske kan verka… Fingret är naturligtvist fake – gjort av lera och så har jag limmat dit en lösnagel för att få det lite verkligare. Jag tycker det blev grymt lyckat.

Varför jag ”bakat” ett finger?

Jamen till sånglådan på jobbet såklart. Där kan man ju hitta både ett och annat. Och idag kör vi igång igen efter lucia, julsjungande och jullov. Nu blir det ”vanliga” sånger igen… bland annat Mora Träsk låten ”Sätt ett finger…” (eller vad sjutton den nu heter…) Klart som korvspad att jag behöver ett finger i lådan för att illustrera sången.

Fast det finns ju lite ”normala” saker där också. Som till exempel en katt , en indianhuvudbonad (vad heter en sån där med fjädrar?) och tre gubbar som ska illustrera känslor till Kännabluesen

Tyvärr hade jag inte lyckats få tag på en tom tub med Kalles Kaviar. Det hade jag också behövt. … så jag var säker på att jag bara skulle få printa ut en bild från nätet. Men som tur är så hade en kollega med sig precis vad jag behövde. En alldeles tom Kalles Kaviar. Perfekt.

4 kommentarer

 1. trollmor

  Det såg verkligen äkta ut. Vad underbart att ha en Greklandsresa att se fram emot. Längtar själv också till något härligt varmt ställe. Få se om vi hinner med något till hösten.
  kram ewa

 2. Åsa

  Verkligen makabert! 😉
  Hoppas de är härdade, dina kollegor!

 3. Cia

  Gillar att göra fingrar i ugnen 😉

 4. Hanna

  Alltså, jag är inte den som är särskilt känslig i vanliga fall, men det där hade jag nog inte velat hitta i ugnen… Trodde faktiskt att det var en korv först, men det är inte halloween-tid nu.

  Haha.. ungarna tycket det var helspännande. dom undrade om det var ett riktigt finger och sen – efter sångsamlingen – fick jag lova att alla som ville skulle få känna på fingret. De flesta tordes/ville. Och då konstaterade dom att det inte var äkta. Dessutom undrade dom HUR jag kunnat göra ett finger…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑