Kvällsjobb bland noter och sångtexter

image

Nu är de flesta låtarna till söndagens piratfest på bibblo ackordsatta.  Har en sång kvar – som jag hittat på Youtube och skrivit av texten på – att lära mig melodin och sätta ut ackorden på. Och ytterligare en låt jag har på cd med noter till – men som jag aldrig hört – kvar att plugga in. Tur jag får ha fuskpapper. ..haha. .. annars skulle det bli hårt.

Vad har man då för låtar när det är piratfest?

Jag har valt

 • Josefin (hon med symaskinen som Jonathan dumpade på havets botten)
 • Kapten Rötägg (det är den jag hittat på Youtube och som saknar ackord ännu)
 • Sjörövarmadamen (ur Mera sånggodis.  Vet inte hur den låter men jag gissar att den passar)
Sen blir det här ett litet ”genrep” inför en barnmässa jag och min förskola ska delta på om drygt en månad. Även då är temat Pirater och förutom lite annat skoj hoppas vi att vi ska få ha sångstund med barn några gånger under dagen/dagarna. Då kommer jag även lägga in rörelsesånger och lättare barnvisor som Hajarna, En liten båt, En kulen natt, typ… Men den här gången, nu på Söndag, är jag ombedd att sjunga FÖR barnen – inte MED…så då tror jag ovanstående passar…

Fast nu gör jag en paus för att kika lite ALIAS med busungen i soffan. Sen åter till gitarren.

8 kommentarer

 1. soffie

  å va kul å vilken bra spellista 🙂 Lycka till

 2. Matts Jansson

  man blir ju sugen att komma och kolla

  Svar. Ja det är väl bara knappa 100 mil hit så det är ju en baggis…

 3. Junitjej

  Svar: Vad duktig du är med din joggning!!! Jag vill också kunna jogga ett varv i motionsspåret, men jag ger upp för enkelt.

 4. Camilla

  Oj, det var inte en liten låtlista heller! Jag och Meya vill också komma och kolla. 🙂

 5. Linda aka Javamorsan

  Hade vart kul att komma och se/höra 🙂

 6. Pernilla

  Perfekta låtar ju!
  Den sista har jag heller aldrig hört.
  /P

 7. Therese - Sockenvägens Söta

  Kommer någon att filma så vi får ett smakprov sen?! 😀 KRAM

 8. ☆ Cia

  Arrrggggg som man brukar säga 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑