Länge sen det var några naglar här på bloggen

Anledningen att nagelfixandet uteblivit sen jul/nyår är helt enkelt för att a) naglarna har varit i uruselt skick – delat sig, gått av – flisat sig. Urk. Korta och fula helt enkelt.  Men även för att b) jag har spelat så jäkla mycket gitarr så även om dom hade varit i fint skick hade jag varit tvungen att kapa dom korta.

Men nu – när solen skiner hela dagarna och man blir piggare i hela kroppen – då börjar även naglarna visa sig från sin bättre sida. Dom har vuxit till åtminstone acceptabel längd. Och verkar hålla ganska bra. Och då fick det bli en ljus design… Fast på jobbet tyckte dom att det börjar vara dags för påsknaglar.

Busungen kom in i köket när jag precis fixat klart.

– Jag vill också ha målat.
– Jag vill ha dö’skallar.

Sen valde han färg och fick två dö’skallar på vardera hand. Och jag tycker dom blev mycket coolare än mina hjärtenaglar.

(så jag tror nog att jag ska designa om mina nu ikväll – men först en dusch. Jag luktar jogging – vilket i och för sig är helt naturligt, men ändå…)

6 kommentarer

 1. Åsa

  Helläckra!
  Både dina och busungens… =)

 2. soffie

  wow va coola på er…

 3. Pernilla

  Jag hade nog ändå valt hjärte naglarna. Skulle ju blivit rädd för mina egna fingrar annars.

  Mina naglar är också urusla just nu.
  /P

 4. Petra

  Jag vill också ha döskallar 😛

 5. Camilla

  Åh, döskallarna var fantastiska! 😀

 6. Denise

  Vilka söta naglar! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑