Långsam väg mot semester…

Maken har TRE ynka arbetsdagar kvar… och en kvällsgårdsfest med barn och föräldrar från hans förskola.

Jag har åtta. Idag och imorgon har vi planering- och utvärderingsdag. Idag har vi analyserat verksamheten typ hela tiden. Blir ganska enformigt för alla förskolor säger typ samma. I morgon blir det föreläsning på fm och eftermiddagen är vikt för vardera hus att börja planera upp höstens verksamhet. Trist nog ska vi även på ett möte med politikerna nu ikväll. Tur i oturen bus ändå inte är hemma.

Ute är det gråväder. Solen gör sina försök, men lyckas inte riktigt. Ganska OK temp – men inne i folkets hus, där vi suttit idag, var det KALLT. Jag blev iskall i mina shorts. Så jag slängde kläderna och hoppade i joggingditona och drog iväg omedelbums jag kom hem. DÅ blev jag varm. 6,6 km terräng gick EXAKT en minut snabbare än förra gången: 36,59. Weee…

Nu middag innan politikermöte!

 

4 kommentarer

 1. ☆ Cia

  oj det var nog första gången det lyste igenom lite missnöjda vibbar här…

  Snart semester. Jag har min i augusti….

 2. soffie

  härligt med semester snart för er, men usch nu måste det snart vända å bli fint väder,kram

  Svar: Men söderöver kommer väl sommaren i morgon va? Vi verkar få vänta till kring midsommar…

 3. Camilla

  Jag har EN dag kvar efter i dag… Nästan så att man ska njuta lite extra nu av nedräkningen. 🙂
  På torsdag (min första semesterdag) ska jag verkligen göra INGENTING. Gud så skönt!

 4. kraaam/Åsa

  Semester närmar sig, förstår att ni ser fram emot det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑