Längtar redan tillbaka

…till sommaren. Och det trots att det bara är sista augusti idag. I morgon börjar höstmånaden nummer 1 – September. Känns lite tungt, faktiskt. Det är så länge till myset och pyset i december.

Bilden är från den 13 augusti i år, vid ”vår” strand –  som ligger 10 min cykelväg från Lilla Gula Huset. Jag ÄLSKAR den här bilden. Den visar exakt hur underbar sommaren är. Vilken tur att jag hade mobilen med mig till stranden. För den vanliga kameran hade jag lämnat hemma….

4 kommentarer

 1. Cia

  Ja varför är sommaren så kort?

  Ja vi bor på fel ställe.. Kalifornien nästa? Eller så kanske jag ska flytta till Thailand och öppna förskola för svenska barn där?!!!

 2. Camilla

  Åh, jag också… *suck*!
  Men jag gillar ju vintern också. 🙂
  Hoppas att det gick bra i skolan i dag.

  O ja.. det gick bra. Man är ju bara lite ovan… så nu snurrar det av nya ideer inför utvecklingsarbete. haha… kommande sex vardagarna är på hemmaplan. Sen blir det högskolan igen torsdag/fredag nästa vecka

 3. Cina

  Snacka om att den bilden sammanfattar hela sommaren. Jättemysig och superfin bild ! ( som vanligt ) Har också pluggat en massa, hemma idag. Dags för jobb imorgon igen. Huh .. Lycka till med pluggandet !

 4. trollmor

  Helt underbar bild och visst kunde sommaren fått vara mycke mycke längre. Förra året den här tiden var jag o dottern på väg till Kreta och det hade inte varit helt fel det med.
  Nästa år kanske det får lov att bli någon resa.
  Kram ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑