Läskiga oktober

oktober5

Sånglådan på jobbet har fått ”nya kläder” när vi gått in i Halloweenmånaden Oktober.

(och för den som nu inte vet vad en sånglåda är så kan jag förklara: Den innehåller saker som visuellt symboliserar sången vi just ska sjunga på förskolan jag jobbar på.)

Innehållet just nu är bara sånger om läskiga typer:

oktober4

Hajar, troll, pirater, spindlar, krokodiler och spöken...

Tänk snart är det dags att börja träna dom små på Luciasångerna. Speciellt med tanke på vädret ute – det snöar. På tok för tidigt om jag får bestämma… men det får jag ju inte.

Nåja – snö eller inte – det är i alla fall fredag idag. Skönt.

Ska bara jobba några timmar till innan det är helg.

 

4 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Ja nog fick snön gärna vänta liiiite till, bara blött å slaskit, men ungarna är glada, grannarna har byggt en stor snögubbe å jag har lovat barnen att vi ska göra en snölykta då de kommer hem… Hade tänkt ut och springa, men vete katten om jag ger mig ut i dag. Tog en mils PW i går så jag kanske ska vila efter febern och hoppas var 100% i morgon då jag ska gå med hunden och jaga älg… KRAM!

 2. Pia

  Vilken underbar sånglåda 😉 Den kommer jag ihåg från Linus dagis. Ja det knallar på fortare än snabbt tills det är dags, men snö. Hur långt norrut bor du egentligen 😉 Hua!
  Ha en goer fredagskväll!
  Kramen

  Svar: Kalix... vet du vart det ligger? Kika efter norrbottenskusten mellan Luleå och Haparanda... så jag är rätt långt upp. Dock har vi kustklimat och inte fjälldito så... ibland kommer vintern sent... ibland har vi Ryssommrar...och vissa år sjuuuukt mkt snö och underbara vårvintrar... och skitsomrar.. Så för säkerhets skull åker vi helst till Grekland en gång per sommar...

 3. Soffie

  ❤️Å vilen rolig sånglåda du har verkligen så mycket roligt du hittar på.. Kram

 4. Pernilla

  Jag önskar att jag haft dej som dagisfröken. Fast jag har varken gått på dagis eller kommit i kontakt med någon sånglåda. Femtonåringen däremot har haft lärare av ”ditt” slag (posetivt) och hon spelar och sjunger för glatta livet. Det sätter spår och det inget negativt i det.
  /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑