Läsning för lata dagar (eller vakna nätter!)

adlibris

Jag läste ut boken jag höll på med precis innan helgen. Och glömde skaffa någon ny. Svärmor har en mängd pocketböcker liggande i Lilla gula huset och jag tänkte ta mig an Tusen strålande solar, eftersom den visst ska vara bra. Men den kändes inte lockande… jag gillar mest att läsa deckare… får väl se om jag ger den en chans i alla fall.

Men för säkerhets skull klickade jag hem fyra pocketböcker från Adlibris i måndagskväll. Två deckare – jag har inte läst någon av Mari Jungstedt så det ska bli spännande (hoppas jag). Sen måste jag ju läsa Twilight för att se varför dom blivit så poppis bland alla fjortisar.  Och så blev det en annan typ av bok också…

Nu så… bara jag nu hinner läsa nåt, mellan husgrundsmålning, fönsterskrapning och målning, trädgårdsfix, målande av boda och allt dittan och dattan vi ska fixa med i Lilla Gula Huset nu när det börjar bli varmare…

4 kommentarer

 1. Kollegan

  Jag såg filmen i helgen. Jag tyckte den var kass.

 2. Lillemor

  JAg bara älskar Mari Jungstedt och många fler nordiska deckarförfattare, jag är en deckar fan. Just nu är Jo Nesbø som jag diggar………….
  MVH//Lillemor

 3. T H E R R E fotoblogg

  Jag är också inne i en läsarsväng! Jag läser nästan aldrig böcker, men köpte mig faktiskt en Pocket i helgen på Ica Maxi, fast ptja.. Om den var sååå bra vet jag inte. Men det är skönt att ligga och läsa ibland när man inte kan sova 🙂

 4. Cia

  Lustigt att man föredrar viss typ av böcker. Jag är en riktig tantsnuskare. Fast helst tegelstenar. Minns när jag fick Dockornas dal av mamma… Min första ”riktiga” bok förutom Kitty 😉

  Jag tänkte att den här tar jag mig inte igenom… men ack jo det gick så bra så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑