Lila i skogen

ljung

Upptäckte att ljungen börjat blomma i skogen nu. Det lyser lila lite överallt. Tjusigt.

Det blev varmt och kvavt idag. Men ändå skönt joggingväder (konstigt – kvavt väder bruka vara lika med tung jogging)

Åkte till Lilla Gula med svärmor och fixade middag. Sen hann vi med en kvällspromenad på hemmaplan efteråt.

En dag kvar innan helg. En dag med ett sånt arbetspass att jag brukar börja dagen med en joggingrunda. Men för ovanlighetens skulle har både jag och maken sovmorgon –  samma dag… Så vi sover nog istället… jag hann ju med en sväng idag fast jag inte tänkte så…

6 kommentarer

 1. Pernilla

  Jag tänkte precis på det idag när vi körde genom Sverige. Ljungen lyste så fint lila i skogen. Det har den inte börjat göra hemma.
  /P

 2. Therese

  Här har det inte blivit någon jogg sedan i lördags då jag sprang halvmaran, vi hade fullt upp med aktiviteterna i Göteborg och så bilåkandet, och nu jobb, men ikväll tänkte jag ta en långpromenad eller en jogg, kroppen vill det nu 😉 Och ang tiden på halvmaran så var det inget jag är stolt över, mitt mål var bara att klara sträckan, så hädan efter får jag justera målet till att göra det på en bra tid också! Kram och trevlig helg!

 3. Fröken M

  vackert ! Jag väntar dock på det röda i skogen – dvs mogna lingon att fylla frysen med ! 🙂 Jag hoppas du får en skön start på veckan. Här är det dags för jobb igen !
  Kram

 4. Martina

  Vilken vacker bild! Den lila färgen gör sig så fin bland allt det gröna tycker jag 🙂

 5. Bosse Lidén

  Mycket vackert. 🙂 Ändå får jag en vemodig känsla av att hösten är på väg redan. Märks även att mörkret har börjat käka upp lite på kvällarna.
  Kram Bosse Bloggvandrare som inte är en dysterkvist. 😉

 6. Camilla

  Snygg bild!!! Jag gillar sensommaren/hösten, det ger liksom ett annat lugn är vår/försommar på något sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑