Lilla Gula Huset i augusti

Lilla gula 1Lilla gula 2

4 kommentarer

 1. Cia

  Tänk så mycket mysigare det blivit redan… Det kommer att vara ett toppställe så som ni håller på.

  Svar: Det ÄR redan ett toppenställe.. det behöver bara putsas lite på ytan!

 2. Eva

  Så fantastiskt fint! 😛

  Tror inte att jag har skrivit det förrut, men jag gillar ditt sätt att presentera bilder här på bloggen!

  Svar:Tack för berömmet… Men jag gör det enkelt. I samma veva som jag redigerar fotona för att dom ska passa i nästa fotobok sparar jag dom för bloggen. Så nu vet du – ungefär – hur mina fotoalbum ser ut.

 3. trollmor

  Så fint det ser ut vid ert lilla gula hus. Påminner lite om hur det såg ut hemma hos mina föräldrar med skogen som granne. Förstår att ni trivs där. Ja tänk att det är augusti redan. Ni era rackare som har haft så fint väder har jag förstått. Kanske hösten kan bli fin.
  Kramis ewa

 4. evans

  Vad mysigt det ser ut och så många vackra blommor! I år blev det aldrig så att jag skaffade några blommor att ha utomhus. Synd, för det är ju så fint, det syns tydligt på dina bilder 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑