Linda Loves Fridays

Vilken är Lindas favoritdag nummer ett????

FREDAG, såklart. Hela helgen kvar!

Dessutom är det min ”tidiga fredag”… slutar halv ett.

Ute blir det nog toppenväder, trots att termometern visade kyliga -19,7 klockan sex. Men det har redan krypit upp till -16 så det går fort när solen skiner. För strålarna har hunnit värma ett tag redan, trots att klockan bara är drygt halv sju. Här blir bara ljusare och ljusare, för varje dag.

Till ikväll har jag beställt en smörgåstårta. Den ska vi vräka i oss i Lilla Gula Huset. Till i morgon hade jag planerat att göra Soutzokakia (grekiska köttbullar) och sen visade det sig att svärmor planerat för exakt samma middag.. haha.. så vår lammfärs får stanna i frysen så äter vi upp hennes istället!

Snabb tårta ska jag baka på lördag – lite fusktårta, sådär… maräng, lemoncurd, daim och grädde. Totalt oinvecklat, men ack så gott!

Hoppas på kanonväder hela helgen. Lite mer skidor skulle inte vara fel. Inte heller en kopp kaffe i dom nyoljade stolarna på altanen.

Men först är det väl bäst man jobbar sina timmar…Sen är det helg – på riktigt!

5 kommentarer

 1. trollmor

  Är det någon som fyller år ? Tårtor i menyn flera gånger.
  Ja visst är fredagen den härligaste dagen på veckan man blir lite gladare då ,trots att jag oftas jobbar lördag så känns det bättre.
  Ha en skön helg och hoppas solen tittar fram så du får njuta i dina stolar.
  kram ewa

 2. T H E R R E fotoblogg

  Åh, vad härligt det låter ut!

 3. Åsa.S

  Hoppas ni får en riktigt solig o fin helg!

 4. Petra

  Alltså -16 jag tror jag döööör när jag hör det… Å här sitter jag och gnäller över +/- 1….. Det är inte synd om mig, det är inte synd om mig 😆
  //Sol på dig i kylan

 5. Cia

  Mmm idag är det nedräkning … HELG! Det bästa som finns förutom semester 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑