Lite äldre

Ja då är jag ett år närmare 40. Eller ett år och en dag närmare. för att vara exakt. Det var ju faktiskt igår jag fyllde. På våffeldagen. Alltid på våffeldagen. Men i år blev det inga våfflor för min del. (Dom tar vi nog imorgon.) Däremot blev det presenter på sängen och så jobb, jobb och jobb – uppblandat med en hel del grattis, och sedan drog vi till Lilla Gula Huset för helgen. Så först vid 19-tiden igår kändes det som att jag kunde börja ”fira”. Och då med (köpes)smörgåstårta.

Det är på nåt vis som att det är idag jag fyller. Och idag har jag också roat mig med att baka tårta (den får eget inlägg senare idag) och så har jag fått lite fler grattis och presenter – och lite hjälpredor att käka upp tårtan. Fast ännu är det halva kvar om någon är sugen…

Grillad lammstek står på menyn i kväll. Och så Earth Hour, förståss…

Presentkortet är från maken och bus. Det krävs alltså baddräkt för att jag ska kunna utnyttja min gåva. Så roligt. Jag hade faktiskt önskat mig en sån dag här nu till våren.

3 kommentarer

 1. F

  Noordpoolen är rätt okej!
  Fast ta bikini istället för baddräkt 😉

  Å du, GRATTIS

  Jag har ALDRIG bikini i badhus. Speciellt inte i dom där det finns rutchbanor. Dock har jag ALDRIG baddräkt sommarid vid ute bad.. Då är det alltid bikini som gäller.

 2. Sofie

  Grattis i efterskott!

 3. Camilla

  Grattis, vilken mysig present! 🙂 Jag har också alltid baddräkt i badhus och bikini utomhus. Känner mig ”oklädd” i bikini på badhus och obekväm i baddräkt på stranden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑