Lite dittan och dattan

Det har varit dåligt med bilder här ett par dagar. Men jag har några fina från midsommar som jag inte jobbat klart med. Kanske måste göra det nån dag. Men jag är strängt upptagen med att scrappa. Ska lämna in en LO (LayOut) till en tävling här i stan på Lördag, och då är det ju bäst jag är färdig med den… och helst att jag är nöjd med den. Jag har redan gjort en LO, men den blir det inte… jag har börjat med en ny, som snart är klar. Och däremellan städar jag, leker med bus, läser på datorn och kikar på film.. och igår laddade jag över förra årets semesterfilm i datorn så jag kan börja leka ihop en dvd. Men det lär jag inte hinna innan nästa fredag – då drar vi ju. Men jag kanske hinner börja.. möjligen…

1 kommentar

  1. Cia

    LO?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑