Lite jobbkreativitet

 vem är här tavla

Nu är min samlingstavla till jobbet kvar. Alltså den vi ska använda för att gå genom vilka barn som är på förskolan, om nån är ledig eller sjuk. Utmärkt och uppskattat stöd för att se och bekräfta varje barn. Av någon anledning ledsnar dom nästan aldrig på just såna saker…

Nu är det bara fotona som saknas. Jag har fotat dom, men inte förminskat och skrivit ut och laminerat. När det är gjort ska dessa klistras på färgade glasspinnar och sen stoppas i fickorna som finns ”gömda” på tavlan. Fönstrena  för dom som är på förskolan, soffan för de som är lediga och sängen för de som är sjuka.  Såklart!

Och när jag ändå är i farten och tjatar om vad jag sysslar med på arbetstid kan jag visa vad som finns i min stora gröna sånglåda i oktober månad. sånglåda oktober

Självklart har jag valt sånger om läskiga saker såhär inför Halloween.  Och de saker jag inte hade sedan tidigare fick jag hastigt och lustigt tillverka. Men det tar ju inte så lång stund att slänga ihop ett spöke och ett troll… Man behöver ju inte vara så noga. Huvudsaken ungarna ser vad det föreställer!

5 kommentarer

 1. Nina

  Hehe, ja hon är bra duktig Emelie =)
  14 år dessutom.
  Då är det värrre med killmodeller 😉

 2. T H E R R E fotoblogg

  Vad du är duktig och kreativ!

 3. Cia

  Oj vilket gulligt spöke… Det lär få problem att skrämmas. det ser faktiskt ut att vara lite som Laban…alltså mörkrädd.

 4. candygirl

  Nina: Vad månne bliva av denna skönhet?
  Therre: Tack! Kanske jag inte behöver tidingarna! fniss
  Cia: Ja.. sant. Men jag kan ju för sjutton inte skrämma slag på ettåringarna… Femåringarn klarar ju en del. Men alla är ju inte ”stora”..

 5. Kraaam

  Åh en sån skulle du behövt på Max dagis 🙂 .
  Vad duktig du är 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑