Lite mer (enkelt) pynt

I hallen har vi ett mycket vackert gammalt skåp. Jag har visat det förr här på bloggen, men jag måste visa det igen. För hur vackert det än är i vanliga fall så är det ännu finare med julkransen på plats.

I dörren in till köket hänger Lummern jag plockade i höstas. Endast dekorerad med en knippe torkade rönnbär. Enkelt, men snyggt. Den har hängt på balkongen hela hösten och nu har jag plockat in den. Fortfarande lika grön som då jag plockade den.

5 kommentarer

 1. Åsa

  ja, det där skåpet känner jag igen! Jättefint med kransen!

 2. Carina

  Lummer är så otroligt fint, gillar det skira har jag kommit på!
  Kransar har jag faktiskt fått upp på våra vitrinskåp också,
  gillar nog det runda också 🙂

  Poff, du är utmanad Linda, om du vill alltså!
  Om så hittar du den hos mig 🙂

 3. soffie

  å va snyggt skåp
  ha en goo tisdag imorrn

 4. Cia

  Men åhhh vilen fin krans…

 5. Cia

  Du har fått en bokutmaning hos mig…” Linda för att jag är nyfiken på hennes läsvanor.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑