Lite om mig…

Jag fick en lite utmärkelse här om dagen – av söta Åsa

Med den ska man svara på lite frågor. Inte helt nya.. men som lite ”utfyllnad” på bloggen så:

* Varför börja du att blogga ?
Jag sneglade lite på andra bloggar. Inte så många dock. Visste inte riktigt vad jag ville med min egen, men lika väl blev det en. Den första hette: Linda Was Here och startade i augusti 2007. Sen – i april 2008 tog Cia mig under sina vingar och lät mig blogga på deras server under namnet Candygirl (Fast med annan adress än idag…) Och i oktober 2009 fick  min blogg eget domännamn (eller vad det nu heter) – Fortfarande med hjälp av Cia.
Och det är
här jag befinner mig idag. (och det allra bästa är att hon och hennes M lyckades föra över alla mina gamla inlägg (dock utan kommentarer) från starten. Så allt finns sparat just här.Idag är syftet med bloggen att dela med mig av godbitarna i vardagen (och helgen) Undviker gnäll och allt för tråkiga vardagsinlägg. Och det måste vara foton – massor av foton. Hellre ett foto utan text än en text utan foto.

* Vilka bloggar följer du ?
Högerframen är inte helt aktuell. Där finns bloggar som slutat blogga och nya har tillkommit. Men enkelt sagt är att dom som återfinns som regelbundna kommenterare hos mig är dom jag besöker dagligen. Och sen är det dessutom rätt flera jobbrelaterade bloggar.Bloglovin är super!

* Vilka favoritfärger har du ?
Blir ni förvånade om jag svarar rosa??? Och svart.

* Vilka favoritfilmer har du ?
Tjoho vad svårt det blev… det är ju typ MASSOR. Vi som aldrig ser TV ser ju film istället. Och med en filmsamlande make (som importerade olagligt kopierad film på VHS från England  på tidigt 80-tal, för att övergå till LD och sedemera DVD och numera BD så har det blivit en del film. Och helt oskyldig till att utöka samlingen har jag ju inte varit…) Skräck diggas… skarpt. 80-talsslasher i första hand. Typ Terror på Elmstreet, Fredagen-serien, HalloweenBeyond (aka Seven Doors Hotell) av Fulci är en favvo. Sen har jag sett Grease på tok för många gånger och gillar mastodontfilmer som Sagan om ringen. Vampyrfilmer (i första hand dom f rån 80-90 talet) funkar alltid. Och nu har ju vampyrisar återkommit, vilket jag blivit glad över! Gillar även Harry Potter-filmerna (har inte sett den sista än) och så gillar jag dom gamla (??) filmerna med Van Damme. Sätt mig dock inte framför en film Jim Carrey eller liknande filmer. Då går jag därifrån. Bums…


* Vilket land drömmer du om att besöka ?
Australien och Nya Zeeland. Men det lär väl inte bli av…

Jaha..

Detta ska nu skickas vidare. Så

Cia
Camilla
Maria
Sofie
och Soffie… kör hårt!

4 kommentarer

 1. Ann Catrine

  Vad menar du?!
  Kan man se Grease för många gånger!? 😉
  Hade jag ingen aaaaning om…
  I övrigt delar vi inte filmsmaken du och jag,
  men jag gillar dig ändåååå 😉

  Trevlig fredagskväll!

 2. soffie

  å va gla jag blir tack för den ska ta å fixa den under helgen å grattis till dej du är verkligen värd den kul agtt läsa om dej med, kram

 3. Camilla

  Åh, tack – så gullig du är! 🙂 Ska fundera på detta under morgondagen. 🙂
  Roligt att läsa dina svar. 🙂

 4. Emelie - Emelies Christmas

  Kul läsning! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑