LJUD

ÄNTLIGEN.

Ljudet på vår stationära dator har varit rent ut sagt URUSELT. Vi trodde högtalarna pajjat, och skaffade nya THX-märkta på mellandagsrean. Men det blev snarare värre än innan. Och eftersom högtalarna lät kanon när vi kopplade annan ljudkälla till dom var det bara att inse att det måste vara nåt med ljudkortet.

Jag har önskat mig nytt ljud i datorn sedan före jul. Och till morsdag fick jag ett nytt ljudkort. Idag är det ÄNTLIGEN installerat.

Ahhh… som sammet för öronen.

Naturligtvis krånglade installationen. Men som tur är har vi en mycket kompetent datasupport nära oss. Maken ringde och ett (längre) tag senare funkade allt. TACK för det supporten! GULD värt!

4 kommentarer

 1. trollmor

  Det är en himla tur det finns datanissar som kan det där med datorer . Härligt ,nu kan du lyssna på musiken med nöje.

  Svar: Ja det kan jag… inte för att jag varit uppställd. CD-samlingen hos oss är typ större än de flestas. vi har en mediaspelare kopplat till stora stereon och en internetradio i köket. Och busungen har fina högtalare, samt stereo i sitt rum. men jag saknar ändå typ spotify. I lilla gula har jag jättefina högtalare kopplat till lappen. Här hemma har jag inga högtalare till den så då är jag hänvisad till stationära… Hmm.. inse vilket i-landsproblem. och jösses så mycket teknisk aparatur vi har i vår familj…

 2. soffie

  guu va bra att ni fick hjälp med den å att det funkar nu,kram

 3. ☆ Cia

  Oj, länge sedan M mekade. Förr stod alltid en dator halvöppen. Men sen vi slutade med stationärt har det blivit mer ordning 🙂

 4. Malin Eriksson

  Ja,det är tur supporten bor nära er 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑