Ljudlig leksak

present

En sån här liten pryl förärade maken mig med idag – en effektsak (eller vad det nu heter ) till elgitarren… hur cooooool som helst. Jag kopplar den mellan elgitarren och förstärkaren och kan ändra ljudet lite som jag vill. Värsta rockaren, wow-wow-ljud- eko och sånt skojsigt. kan även koppla hörlurar till (så grannar och familj slipper höra när jag knäpper på strängarna!) Man kan tydligen även koppla mp3-spelararn till den… har inte testat och vet därför inte hur det funkar, men jag kan tänka mig att man kan leka lite  då! haha…

har i alla fall haft svårt att slita mig från min present. För att klockan inte skulle bli allt för mycket såg maken till att ta hand om bus nån gång.. annars hade han säkert varit uppe och kutat fortfarande.

Jag fick även ett jättefint våffeljärn från Åviken (våffeldagen till ära…) Det ska genast ut till Lilla gula huset (vi har ett här hemma redan). Fick även en toppenfin fotobok av Lennart Nilsson. Bus hade gjort mig en bok, samt målat R2D2 (behöver jag säga att vi kikar på Star Wars just nu???)

Till helgen firar vi ”på riktigt” i Gula Huset,

4 kommentarer

 1. Cia

  Vilken kanon present… din gubbe har ju rå koll!

 2. T H E R R E fotoblogg

  Vilken bra present, lät ut som att den passade dig! 🙂

 3. T H E R R E fotoblogg

  Som svar på din kommentar – jag har just lagt upp ett formulär i bloggen för att förbereda inför stängningen 😉

 4. Åsa.S

  Kul med lite effekter, så det blir riktigt distat och rockigt!
  Ha en fin torsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑