Ljusa sommarnätter!

Så var det fredag igen. Och jag och maken får träffa busungen. Han har ju varit försvunnen från hemmet sen i tisdags. Och sist jag såg honom var när jag sa godnatt åt honom efter skolavslutningen vid 23-tiden på måndag… mammahjärtat längtar. Undra om bus längtar?

Vi ska såklart till Lilla Gula. Jag har slutat tidigt. Och precis när jag var på hemgång fick jag sms om att bus och farmor satt på Chinarestaurangen och käkade lunch. Fint. Då kan jag lifta med dom. Annars hade jag fått ta bussen – om jag inte tänkt vänta på maken. Men han kommer hem först vid halv sex så det kändes inte aktuellt.

Mycket aktiviteter på stan idag. Här anordnas Kulturnatta. Hela dagen och hela natten. Men vi ska inte gå. Såg inget som lockade.

Tyvärr är det gråare väder idag än vad det varit tidigare i veckan. Hoppas det är tillfälligt. Jag hade ju tänkt sitta i bikini på altanen mest hela tiden. Men jag antar att jag får hitta på nåt annat.

(Bilden ovan är fotad vid 21-tiden på kvällen tidigare i veckan. Ser ni så underbart ljus ute…. Enligt klart.se har vi midnattssol till och med den 26e. Den 27 är solen ”borta” i 24 minuter. Men enligt prognosen.se har vi midnattssol mellan 10 och 30  juni och att vi från och med 1 juli har 24 minuter natt. Inte för att det är så petigt. Det tar väldigt länge innan det är mörkt på nätterna i alla fall. I slutet på Juli brukar det märkas. och i Augusti är det svart nattetid igen… Ett tag…)

4 kommentarer

 1. Camilla

  Mmm! Vackert!

 2. soffie

  wow vilket otroligt fint foto.kramen

 3. trollmor

  Det finns bara ett ord Underbart ! Tips, Hammerfall ska spela i Umeå den 7 el 8 juli i Umeå.
  Dom gillar jag. Tyvärr har vi marknadsdagar då och då jobbar jag i princip dygnet om både med butik och arrangemanget.
  Kramis

 4. ☆ Cia

  Skönt för Bus att han har farmor att hänga med 🙂

  Svar: ja fast det är inte så mycket farmor han hänger med. Han har ju sina kompisar i Lilla gula. Hemma har han ”bara” kompisar på skolan/fritids. inte hemma… här i lilla gula finns hans bästis och några till…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑