Lördag igen

Kändes som måndag i morse. Men det var ”bara” lördag. En vecka ledigt har passerat. Vädermässigt not so good. Men i övrigt skönt.

Klippte gräsmattan efter frukost. Och sen tog vi en långprommis. (Och det fixade min vad!)

Efter lunch blev vädret lite bättre och vi satte en del tid på att plocka sten. Eller grus. Jorden som ska bli gräsmatta har nu börjat sätta sig bra. Och jäklar vad mycket sten som dyker upp.

Plockade tre eller fyra femlitershinkar med grus. Och ändå flyger det sten när gräsklipparen passerar över dessa områden!!!

Plockade även bort utblommade blommor. Och myste lite i solen.

Till kvällen skulle vi göra paella – men det visade sig att vi var utan saffran. Så exakt vilken maträtt det blev är oklart. Men ris, grönsaker, chili, korv, musslor och krabba i en skön blandning blev det i alla fall.

Började i morse med ytterligare en fotobok. Provade först via mobilen men insåg att jag kräver Photoshop för att bli nöjd. Är halvklar med en till bok!

Nu satsar vi på kvällsmys och Netflix.

Och så en semesterväderrapport: Mulet till en början. Uppklarnande med inslag av sol till eftermiddagen. 20 grader precis en stund när vi landade på altanen men annars 18-19. Shorts funkade trots allt. Betyg: 3

1 kommentar

  1. Pernilla

    Jag har Saffran! Massor! Haha, köpte på mig och glömde. Köpte igen och sen bakade jag upp två paket. Hm, men jag äter, eller tål inte skaldjur. Kan man byta ut dem mot något, tro?
    /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑