Lördagen är här

Så var det lördag då.

Hade jättetrevligt i går kväll och har sedan sovit ganska gott i natt. Enda molnet är den hemska nackvärk jag ådragit mig. Jag hade ont i nacken redan i går morse, och det har inte blivit bättre. Inatt har jag vaknat varje gång jag behövt vända på mig. Och så har jag fått ligga och ”samla mig” för att våga utföra vändningen. Jag sov med nacken insmord i tigerbalsam och så hade jag virat en halsduk runt halsen…Maken fick hjälpa mig ur sängen i morse.

Nu är jag insmord med Voltaren, men nån större skillnad är det inte.

Hur som helst ska jag ta i tu med lite sängkläder och attackera sängarna med dammsugaren. Sen tänkte vi hinna en promenad före  lunch. Och efter lunch ska bus på 6-årskalas.

Sen åker vi till Lilla Gula Huset!

4 kommentarer

 1. MissyElliot

  Vad roligt att det blev en lyckad kväll, men trist med din onda nacke… Hoppas att den blir bättre snart. Ha en goe dag i Gula huset.
  kramiz

 2. Petra

  Det är inget kul med nackvärk 🙁 … Hoppas det går över snart.
  Ha det så skönt i lilla gula 😉
  // Sol

 3. Cia

  usch…Nacken låter ju inte skoj alls.
  Låter som den behäver mer hjälp. Fast jag har ingen aning om vad man kan göra mot nackvärk.

 4. Ulrika

  Hmmmm…….. headbangat?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑