Lugnt firande

tårtan

I fredags fyllde busungen år. Tio år.

Han firades redan på morgon med lite extra fin frukost, och en liten present Men resten fick  vänta tills vi var på plats i Lilla Gula Huset .

Där fick han sina presenter – bland annat den från oss och hans mormor och morfar. En på tok för dyr present, men samtidigt användbar: En surfplatta. Hans minilaptop är oanvändbar numera – seg och hemsk. Så han fick det han önskade sig mest av allt. Och för att köra på samma som våra övriga apparater så höll vi oss till Samsung (jag, bus, maken och svärmor kör med samsung-telefoner. Dessutom är TV:n i lilla gula samma märke) Nu blev det  en Samsung Galaxy tab 3 och vi kan nöjd konstatera att det verkade vara ett bra köp. Mycket bra! 

Sen hade ungen önskat middag: Krabba. Och vi hade hittat två rejäla bamsingar, på ett kilo styck. Så vi blev ordentligt mätta.

Tårtan ville han inte vänta med till lördag – så den smakade vi halv elva på fredagskväll.

Sen på lördag blev det ett par gäster (och ett par som inte kom pga sjukdom) Och mera tårta. Som tog slut. Och så lite gomiddag på det: Paella.

Idag har vi mest tagit det lugnt. Och så åkte vi hem mot lägenheten efter kaffet. Vilket var bra – för jag hann höststäda busungens rum. Puh. Det var svettigt. Men jag hann klart och jäklar så fint det blev (foton en annan dag)

Nu återstår inte så mycket av helgen. (Annat än att bättra på nagellacket – som tog lite stryk av fönsterputsning och flyttning av möbler samt fraktande av prylar som inte används ned i förrådet.)

Det är dags för godnatt.

Ny vecka väntar – då ska vi planera lördagens kalas, som visst ska innehålla pizza och skattjakt. Enligt den nyblivna tioåringens önskemål.

5 kommentarer

 1. Erica AKA Tomtens Dotter

  Hipp hipp och grattis till bus i efterskott.
  Verkar som att helgen har varit toppen 🙂

  Btw så är jag grymt imponerad av din nagellackssamling.

  Ha en fin vecka!

 2. Pernilla

  Vilken årsdag!
  Wow!
  En surfplatta skulle sitta fint här också men det kan jag nog glömma.
  /P

 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Lät som ett toppen firande, helt i min smak 😀 Å Samsung ska det vara, det kör nämligen ajg med på om jag får välja 😀 KRAM

 4. Cia

  Ja du den tårtan gick inte av för hackor. En riktig 10årings tårta!

 5. Camilla

  Vilken bra present! 🙂 Och vilken snygg, stor tårta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑