Luna

Alltså.. det är nåt speciellt med fullmåne. Och jag har ju fotat några stycken. Men likväl kunde jag inte låta bli att sticka ut kameran genom sovrumsfönstret i går vid halvtiotiden på kvällen. Och då blev det så här…Magiskt…

4 kommentarer

 1. Ann Catrine

  Magiskt var ordet!

 2. soffie

  den är helt otrolig den här gången och den ställer till sömnproblem hos mej:( otroligt vacker bild,kram

 3. Camilla

  Så himla fint! 🙂
  Jag är helt värdelös på att fota fullmånar, men jag får skylla på kameran eller något. 😉

  svar: Du måste leta inställningar. Det funkar INTE på auto. Den här tror jag är fotat med 8,0 i bländare (kan inte ställa in längre på min kamera. Men det verkar ju räcka för att få till ett skärpedjup mot månen) och 1/100s slutare. (Och max zoom. Stativ är att föredra men fönsterkarmen räcker ofta bra – som i den här bilden.) Nu har jag fotat månen så många gånger så jag vet ungefär var jag ska börja ändra för att få till en OK bild. Men dom första gångerna har jag fått fota, ändra, fota, ändra, fota, ändra.. tills det blev bra.

 4. Ann Catrine

  Va?!
  Ännu en rövarspråkstalare?!
  Och jag som troddde det var ovanligt… 😉
  Där ser man!

  Kram!

  svar: jamen läste man böckerna så blev man ju tvungen att lära sig, liksom. Min mamma kunde och då gick det av bara farten ju. Och det verkar sitta kvar. Men som sagt. Jag får koncentrera mig när jag ska höra vad någon säger. Det tar några sekunder att ”översätta” i huvudet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑