Män som hatar kvinnor

Nu har jag också sett den -filmen som många talar om. Män som hatar kvinnor.

Jag hade läst boken. Det hade inte maken. Båda gillade filmen.

Visst saknades ju bitar, men det är ju ganska självklart. Ska man göra om bok till film måste man ju korta ned berättandet på sina ställen. Men överlag hade dom fått ihop storyn bra. Gillade filmtekniken och små detaljer som förekom då och då. Och så får skådisarna högt betyg, precis som alla säger.

En av de bästa svenska filmerna, helt klart. Ser redan fram emot del två!

Betyg 4+

3 kommentarer

  1. Cia

    Ja…jag vet inte jag gillar inte svensk film… Men kanske kanske ska jag offra en kväll…

  2. Sofie

    ååh.. nu blev jag ännu mer sugen att se den filmen… måste nog gå på bio ikväll 😉

  3. Åsa.S

    Jag tror de andra tvä skall gå på tv… eller är jag helt ute och cyklar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑