1 juni

maskros_maj2016

Vi fick ingen åska… men det regnade rejält i morse. Sen kom solen. Och värmen.

Det var 25 grader när jag – trött som en gnu – tog en sexa jogg i skogen. Skittungt.  Men sååå värt ansträngningen. För sen vart jag fulltankad med endorfiner och orkade med veckohandling, gomiddag och kvällspromenad. (Graderna kröp upp en grad till innan kvällen).

I morgon har ungen sista ”riktiga” skoldagen. Resten är ”bara” andra aktiviteter. Ikväll var det meningen att vi skulle få höra lite om nationella proven och betygen. Men när vi kom till skolan fanns ingen lärare där. Dom hade tydligen glömt meddela oss att mötet inte skulle vara i klassrummet utan i deras arbetsrum. Ehhh…. som jag inte ens vet var det ligger.

Nåja…

Torsdag i morgon.

En konstig vecka. En jobbig vecka – trots få barn. Mest tidiga dagar… och jag har en öppning kvar. På fredag. Det känns som att en tredagarshelg är precis vad jag behöver. Trots att graderna ska vara typ hälften av idag lördag- måndag.

(och bilden ovan – den är från i går kväll… jag är GRYMT nöjd med den)

4 kommentarer

 1. Åsa L

  Idag serru tänkte jag på dig :-).
  Jag var på gym och joggade på ett löpband för första gången på 10 år typ. Tänkte på hur duktig du är som tar dig runt på dina joggingturer trots att du är så trött ibland och att det nog är roligare i skogen än på löpbandet. Nu fixade jag bara 500 meter och utan skor men det var en rolig utmaning och kul att se att det inte var konditionen som gjorde att jag var tvungen att kliva av utan de jäkla benen. Men fylld av glädje blev jag och det är ju liksom lite det jogging går ut på också så jag förstår att du pressar dig ut fast du är trött. Tack för inspirationen. <3

  Svar: det är min tid då jag kan släppa allt annat… jobbet har varit gräsligt arbetsamt senaste läsåret. Sticker jag ut så tömmer jag hjärnan och tankar ny energi.. blir som ett måste. Ibland känns det som att jag springer såååå sakta – för att orken inte finns. men det är ändå skönt. Självklart finns det dagar då det känns som att jag flyger fram också…

 2. Milla

  Är också en fantast av att jogga i skogen. Men av någon konstig anledning så drabbas jag ofta vid varmt väder av håll. Hittar inget bot på det..

 3. Camilla

  Den var grymt fin den bilden! Jag är så dålig att fota ”på riktigt” nu, blir mest bara mobilbilder utan själ.
  Skönt med helg snart, jag jobbar söndag men mycket ledigt nästa vecka som jag ser fram emot.

 4. Pernilla

  Vilken fin bild, som alltid!
  Sällan önskar man regn och åska men Gotland skulle behöva ösregn i en månad i sträck.
  /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑