Mässan och jag är slut

FLER BILDER FRÅN BARNMÄSSAN HITTAR NI HÄR: http://www.kalix.se/Aktuellt/Aktuellt/Bilder-fran-Barnmassan/

mässan67

Bild ovan från Kommunens hemsida. Trollkarlen är min ”viftare” och en av mina två närmaste kollegor :-)… hon som gör röreslerna till alla sångerna – det är nämligen aaaaningen svårt att utföra dom själv medans man spelar. Hon i mitten är också förskollärare, fast på en  annan förskola. Hon var presentatören under helgen.

mässan9

Det här också med i mitt arbetslag. 🙂 Har inte frågat om lov att visa, men har man klätt ut sig till Cirkustiger så får man nog gilla läget… … 😉

 

mässan7

Gryniga bilder från en av spelningarna.

mässan8

Så jäkla KUL!!!! Jag längtar redan till nästa gång… men det dröjer två år till nästa barnmässa!

mässan10

Nu är sminket borta,  löshåret avplockat, kläderna tvättade och fötterna uppvilade. Dock drog jag omedelbums på mig en förkylning. Inte så förvånande… jag visste att den låg på lut – och så länge man är så uppe i varv som jag varit fredag och lördag så klarar man att hålla den på avstånd. Men när man sedan slappnar av så…

 Söndagen har därmed gått i mycket sakta mak. Jag funderar fortfarande på huruvida jag ska ta beslutet att stanna hemma i morgon redan i kväll och därmed slippa känna stressen över att tillfriskna i natt. Men samtidigt tänker man ju att det KAN ju vända åt rätt håll i natt… och då har man gjort nåt dumt. Hm….

Ungen har åkt till Lilla Gula Huset med sin farmor. Dom ska fira sportlov där. Och idag skulle även hans bästis anlända till sin mormor – i huset brevid. 🙂

Jag och maken (som också är förkyld och var hemma från jobbet i fredags och blir hemma i morgon med) ska behålla soffläget resten av kvällen. Med undantag för att fixa middag.

Min näsa är full i snor, det känns som om någon slagit mig på käften (bihålor??), huvet är ont, kroppen ömmar och febern gör sig påmind om jag gör nåt allt för aktivt. Men halsen – som blev ond i går kväll – är nästan helt bra. Alltid nåt.

11 kommentarer

 1. ☆ Cia

  Ohhh nej krya på dig!!!

  Svar: Jepp.. jag ska!

 2. lillsyrran

  Har du inget filmklipp du kan lägga ut?
  Bad mamma filma så att jag också skulle få se/höra, men jag vet inte om hon gjorde det…

  Svar: Nej.. inte det. Hon skulle filma men hade visst ingen filmfunktion på sin kamera. Och jag tänkte inte så långt som att jag hade kunna ge min mobil till någon och låta någon filma. Och Urban tänkte inte heller på filma, bara fota.

 3. Pernilla

  Så himla typiskt att hålla förkylning tillbaka tills man slappnar av. Hoppas det hjälper att vila lite. Det va ju inte så länge sen du var sjuk. Krya på dej och njut av de fina bilderna från mässan.
  /P

  Svar: Ja det är väl så kroppen funkar… direkt sjuk var jag inte förra gången – hade bara en helg som jag inte orkade nyttja fullt ut. Typ. HOppas det är går fort över. Blir hemma i morgon i alla fall…

 4. Junitjej

  vad roligt det såg ut!

 5. Åsa

  Låter som bäst att du sjukskriver dig redan i kväll, och vilar upp dig ordentligt! Hoppas du gjort det.
  Kram o krya på dej!

 6. Malin

  Kul med mässa. Jag funderar på samma sak på att sjukskriva mig ikväll eller vänta och se hur man mår när man vaknar….. Ont i halsen och har feber…. Och har haft det hela helgen. Men men vi får hoppas att den är puts veck om några timmar. 🙄

 7. Therese - Sockenvägens Söta

  Se till att vila i dag då <3 KRYA PÅ KRAMAR!!!

 8. Therese - Sockenvägens Söta

  Lät ju inte alls bra, låt skräpsorterandet vänta å vila istället <3 <3 <3

 9. ::Ulle::

  Vad skoj med barnmässa och vad duktig du är!! Men jag hoppas du håller dig frisk nu. Kram!

 10. Lillkakan

  Krya på dig!!!!
  Coola bilder!
  Skulle vara glad om man hade er på vårat ”dagis”:0)

 11. Therese - Sockenvägens Söta

  Hur är det med dig? Blir lite orolig då du inte uppdaterar, är ju van att du är rätt regelbunden bloggare, så jag anar att du inte har orken å känner dig kry än? Så krya på kramar kommer här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑