Massor av snö

Det har kommit MASSOR med snö under helgen.

Typ snöat non-stop.

Perfekt helg att stanna hemma och städa lägenhet samt rensa förråd.

Men – när förrådet var färdiggenomgånget packade vi in RAV4:ans sommardäck och drog till Lilla Gula Huset, trots hemmahelg. Däcken är så horribelt stora att dom fyller upp ett halvt förrådsutrymme – bara sådär. Och för att undvika stress en ”vanlig” helg – när vi åker till Lilla Gula bara för att ”vara” åkte vi i eftermiddags. (passade på att ta lite andra prylar som skulle dit också, såklart)

skoter1

Där var det galet mycket snö…. det hade rasat från taket så trappan upp till ytterdörren var helt begravd. Och eftersom det varit regn och varmgrader – förutom allt snöande – så gick det inte att hitta trappen, trots gräv-spade.

Altanen var också den härligt snötäckt. Det gick åt många svettdroppar innan vi hade letat fram träet altanen är byggt av.

Gården var det däremot bra framkomlighet på. Grannen som skottar åt oss hade hunnit två svängar bara denna helg. Han tittade förbi och konstaterade att nu behövde det skottas igen.

Ungen blev överlycklig när hans kompis från Luleå var och hälsade på hos sin mormor. Dom två körde skoter hela tiden vi var där. Och just på grund av det så förlängde vi vistelsen efter allt skottande med ett par koppar kaffe…

skoter3

skoter2

Efter en helg med städning och sortering, bärande och skottande, var det skönt att fuska till middag. Hämt-Thai blev vår alla hjärtans mat. Och nu laddar vi inför veckan.

Nästa helg  ska vi inte göra nåt. Om jag får bestämma… Två galet hektiska helger kräver MINST en lugn dito för att det ska bli balans i tillvaron.

 

2 kommentarer

 1. Pia

  Det verkar som om grabben hade en kanonhelg iaf 😀 Så härligt att blåsa fram med skoter, det har jag faktiskt aldrig testat.
  Var rädd om dig och skönt att du bokat in en lugn helg, för det har du väl 😉
  Fin dag till dig!
  Kramen
  Pia

 2. therese

  Tack för receptet – ska prövas!!! Å härligt med lite snö, slogs just av hur lite snö ni hade där upppe då jag skjutsade upp mamma på sjukhuset. Önskar dig en fin vecka <3 KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑