Matplaner

Planering pågår. Handlingslista skrives och matlistor görs upp. Vi har precis haft nyårsmöte över en kopp kaffe med svärmor. Och som planerna ser ut nu så blir det:

Olivsnurror till tilltugg till fördrinken som blir av Xante och mousserande vin
Till förrätt blir det hummersnittar och sallad med grapefrukt och cashewnötter
Till huvudrätt blir det Oxfilétornedo med rostad potatis och vitlökssmör

Och så blir dukningen i färgerna lila, vitt och silver

Bara att åka och handla!

6 kommentarer

  1. Carina

    Håller osm bäst på att få till en 3-rätters vi också, det plus ett helt gäng snittar till 12-slaget! Nu är frågan vad?……..letar vidare på nätet 🙂

  2. soffie

    mmm va mycket gott ni ska äta:)

  3. trollmor

    Mums vad gott det där lät ! Själv skka jag bara göra tjälaknöl som ska med på nyårsknytis hos sonen i hans vandrarhem. Tyckte att ”gammfolket” kunde få vara hemma men det tyckte inte han. Vi har alltid varit hemma till nyår ,undra hyr det ska gå ? Tur det är nära hem !
    Kramis ewa

    tjälknöl gjorde vi till julbordet. nästan allt är uppätet. Det som inte gick åt la vi i frysen för att mumsa på vid senare tillfälle.

  4. Cina

    Hmmm … Xanté är smaskens och bubbel är alltid gott. Det låter som en hit och nåt helt i min smak ! Några speciella proportioner, eller går du på kännn ?

  5. Camilla

    Jag håller för fullt på att fundera på vår meny jag också. Ska bestämma mig i morgon förmiddag, sedan är det bara ut och handla. Hur gör du din rostade potatis?

  6. Bia

    Jag är imponerad av din planering!
    Såg, till jul, att du sparade alla planeringar också!
    (Förstår inte att jag tänker på Jönssonligan… Planerat.
    In i minsta detalj 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑