Mer än halva första hela veckan avklarad. ”Bara” resten kvar.

Tog mig äntligen ut på en jogg.

Har inte sprungit/joggat sen höstlovet. Först hade jag en seg förkylning. Sen en fruktansvärd hosta som aldrig gick över även om jag i övrigt var frisk. Och sen var det plötslig veckan före jul. Och då valde jag att avstå så jag inte skulle ”locka fram nån annan skit” lagom till helgerna.

Men nu! 

Och onekligen är promenader och yoga icke att förkasta. För det gick hur bra som helst. (Även om jag nu… 6 timmar senare… känner mig rätt mör).

Och så fick jag ju testköra mina julklappslurar ”på riktigt” och inte bara till dammsugning och snöskottning.

Så bra. Satt kanon även vid löpning. Toppensköna. Och bra ljud. Älskar!

Sen var det också trevlig post idag. ❤ RITUALS.

Städat blev det. Och så åt vi kyckling som ramlade isär… så sjukt mör.
Men nu jäklar är jag trött. Hade tänk en jogg i morgon före jobbet. Men det vete sjutton om jag orkar. 

Sov gott!