Midsommar och morgon-Buzz

Jaha… så blev det midsommar. Men midsommarvädret försvann med åskan i förrgår. Nu är det kallt. Svinkallt. I går orkade graderna inte ens upp till tvåsiffrigt. 9,7 visade termometern när jag var hem på lunchen. Inte ok. Svårt att förstå att det var shorts- bad- och sommarväder så sent som i tisdags. 

Ungen stack till Lilla Gula före oss i går. Och vi anslöt så fort vi kunde. Sen firade vi in makens semester. 41 dagar ledigt har han framför sig. Längtar tills jag får fira in min egen.

Nu har vi startat upp midsommar med gofrukost.

Passade på att Buzza en ny ProViva. Den här smakar Röd Grapefrukt och är riktigt fräsch. Inte som en ”vanlig” grapefruktjuice som är lite besk. Den här smakar istället typiskt ProViva – är väl de alla miljoner  goda magbakterierna som ”slår genom” ?. God. Men vi föredrar ”vanlig” juice. Även då gärna med grapefrukt. 

Ska väl snart kicka i gång dagen på riktigt. För midsommar ska vi fira. Trots skitvädret. (Bara ungen vaknar).

2 kommentarer

  1. Pernilla

    41 dagars semester låter verkligen toppen. Jag ska som vanligt ha sen ledighet. Jag vill ha det så. I år ska vi iväg på en tripp i det vår ledighet. Annars ska vi bara vara hemma. En tävlingstripp som faktiskt går åt erat håll. Norr ut, alltså.
    /P

  2. Åsa L

    Den där Proviva gick jag miste om men jag håller med om att deras Provivasmak slår igenom på alla deras juicer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑