Min Lillasysters present

present

Min Lillasyster fyllde år i veckan. (hon är 3½ år yngre än mig). Och det här snygga fatet fick hon av mig…. Slog bara in i cellofan och knöt om ett snöre i samma färg som frukterna så blev det hur snyggt som helst.

Jag blev störtförälskad i fatet när jag hittade det tidigare i veckan. Jag vill ha ett likadant i mitt vardagsrum. Fanns även i storleken större…

jag och syrran

Så här såg vi ut igår, jag och syrran… Vi är inte speciellt lika varandra. Och defenitivt inte till sättet. Där är vi raka motpolerna till varann. Jag är betydligt mer lik min faster än min syster. Både till utseende, tempramet och sättet i stort…

5 kommentarer

 1. Cia

  Jättefint. Kul att du la med lite citrusfrukter, pricken över I.

 2. Annelie

  Jo, men nog är ni liiite lika….
  Snyggt fat ❗

 3. Petra

  Åh, det var verkligen jättefint. Jag älskar organiska former på saker

 4. therre

  Fint fat 🙂
  Tyckte inte heller ni var spec. lika 😛

 5. therre

  Ja, alla (de flesta) kameror man haft var ju bra på sitt sätt. Kommer ihåg när mamma o pappa köpte sin första digitalkamera 2001 tror jag det var, en 1.3 mpx 😉 Haha. Det hemska var ju att de kostade typ tretusen då! Haha 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑