8:00 Sov jag fortfarande.

9:00 Hade jag varit vaken en timme. Kvart-i vaknade Lill-bus. Då grattade vi maken på farsdag. Han fick en sån här:

image118

Sen tog vi frukost.

10:00 Slog jag på en tvättmaskin och började dammsuga lägenheten. Upptäckte att ett ljus droppat från en vägghylla ned på golvet och över min Ergo-rapido. Morr!! Fick sanera den med hårtork och hushållspapper.

11:00 Tog jag på mig riktiga kläder och började göra en veckomatsedel samt handlingslista

12:00 Var vi och handlade. Förutom mat köpte jag godis och lott åt pappa. Lill-bus köpte sin sedvanliga söndagsefterrätt: Risifrutti.

image143


13:00
Jag hängde tvätt, satte på en till maskin och sen åt vi lunch. Fryspizza. Snabbt och enkelt. Och helt OK. Lill-bus gillade den inte!

14:00 Åkte vi till mina föräldrar för kaffe och tårta

15:00 Var fortfarande hos mina föräldrar. Var bland annat och kikade på julgranen min pappa huggit åt oss. Den verkade stooooor. Kommer bli tvungen att göra hål i taket om vi ska ha den. Haha?

16:00 Kom vi hem från mina föräldrar. Jag och Lill-bus stannade ute i snön som vräkt ned hela dagen. Vi åkte pulka och stjärtlapp, byggde en snöhäst och var allmänt snövilda. Dessutom satte vi på en sparklåda på Lill-bus lilla spark så hans älskade mjukistiger kan åka med.

image212

17:00 Var vi fortfarande ute. Gick in en halvtimme senare. Då hängde jag upp julbelysningen på balkongen. Den ska inte tändas än, men det är skönt att göra det när det är nollgradigt ute så man slipper frysa så väldigt!

18:00 Åt vi farsdagsmiddag. Kycklingspett i Tandorimarinad och pommes. Sallad på färsk spenat. Och en öl.

19:00 Tappade jag upp ett bad åt Lill-bus, hängde tvätt, laddae maskinen igen och fixade med Lill-bus kläder till morgondagen. Sen kröp jag ned till honom med en tidning.

20:00 Låg jag i Lill-bus säng och läste Pettson & Findus. Just före halv nio sa vi god natt och sen fixade jag fram mina egna kläder till morgondagen.

21:00
Försökte jag blogga. Men Blogg.se funkade urdåligt så det gick inte så bra?

22:00 Såg jag ett avsnitt av House på DVD

image213

23:00 Låg jag i sängen och läste lite

24:00 Släckte lampan för en stund sedan och somnade gott! Väcktes typ fem över av att traktorn kom och skottade gården. Men sov sen vidare…

Vad sysslade ni med?

BloggRegistret.se