Minijulgran i Lilla Gula

Bus tillverkade en massa röda hjärtan av glittriga piprensare. Dom skulle visst upp i en liten gran  även i Lilla Gula Huset. Så jag fick gå ut med yxan och hitta någon lagom. Han blev dock lite besviken först. Han trodde vi skulle ha en stor – precis som hemma. Nåja. En liten blev det. Och för att den ska klara veckan vi inte är på plats gjorde jag ett antal hål i en Yogurthink, ställde ned den lilla granen i  densamma, fyllde ut med lite sten så den stod hyffsat stadigt, ställde hinken i en fem liters dito och fyllde med mera sten. Såja.. nu ryms det MÅNGA liter vatten åt den – förhoppningsvis – törstiga granen

Nu är ju inte en fem literst tråkig plasthink så vacker direkt. Alltså snyggade jag till densamma. Tidningspapper och rött snöre. Tjoho… juligt värre. (valde dessutom sidan med kyrkans öppettider i jul – passar ju den här tiden på året)

Sådärja.. nu är granen på plats med vatten och  allt.. dags att dekorera…

… med såna här hjärtan, som bus då tillverkat. Och polkagriskrokar. Tjusigt…

Den gamla ljusslingan pimpade jag upp med lite trassel i nåt metalligt material. Kollade bara så det inte var brandfarligt innan.

Det här måste väl ändå klassas som godkänt mys.Bus blev då helt klart nöjd.. trots att han trodde han skulle få en till stor gran!

 

1 kommentar

  1. ☆ Cia

    Blev ju toppen…superfint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑