Minipumlor, solokväll och bonusjogging med pannlampa

småpumlor

Dom här mini-mini-pumlorna  (dom är typ 2-3 cm) valde ungen till den gran han ska ha på soffbordet i sitt rum i advent. Tycker det coolaste var att dom faktiskt är i glas. Sånt gillar ju jag.

Idag har också varit varmt… dock mindre sol än i går. Tyvärr. Men med så skönt väder kunde jag ju inte låta bli att ge mig ut en liten bonusrunda i eftermiddag  – och det trots att vintertiden gjort att man behöver pannlampa redan kvart i fyra på eftermiddagen. Gahhhh… Elljusspåret var visserligen upplyst. Men där någon lampa är trasig och vägen till och från den upplysta slingan var rätt mörk när jag stack ut – och helt sjuuukt svart när jag kutade hemåt. Tur jag hade pannlampan.

Jag är solo ikväll. Ungen är ju sedan tidigare i Gula Huset med sin farmor – höstlov, ni vet. Och i kväll joinade maken dom. Så jag köpte hem thaimat, åt framför TV4 play och tog en sväng ned på Team Sportia och deras tjejkväll. Dock handlade jag inte ett jota. Hm… dom hade så dåligt med vinterlöparjackor! 🙁

I morgon börjar jag tiiiidigt. Men då får jag ju också gå hem bra tid! 🙂

4 kommentarer

 1. Pernilla

  Jag gillar också när det är glaskulor. Det ska liksom vara ”på riktigt”.
  Trist att du inte hittade någon jacka. Jag tycker det är väldigt svårt att hitta bra löpar jackor över huvudtaget. Det är mest de prassliga och de vill jag inte ha.
  /P

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  JAg har belönat mig själv med vinterlöpjacka och byxor 🙂 Men inser då jag läser detta att jag borde klicka hem en bra pannlampa med… Har du tips, tänkte så den ”sitter” bra och lyser utan att sluka batterier?

  Svar: Nja… jag har en vanlig Energizer (batterimärket du vet) Den har sju ledlampor och fyra lägen… i läge fyra lyser alla – i nåt läge lyser det rött, i ett annat lite svagare… Den går att vinkla nedåt – vilket jag gillar för jag vill ju ha lyse framför fötterna – inte långt framför. Dock har jag så litet huvud så min sitter dåligt om jag inte har mössa på.. den vill på glida. Men med mössa går det bra. Jag har inte bytt batterier i min och den sprang jag med förra året… fast det kanske är dags.. upplevde den något svag på hemvägen igår.
  Finns säkert bättre lampor än vad jag har. Men jag har den mest som ”reserv” – det finns lampor NÄSTAN överallt där jag springer. Men där det saknas är det bra. och så syns jag ju bättre.

 3. kaffehörnan

  Vad fina dom är

 4. Ll

  vilka fina!:d

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑