Mitt i veckan 

Dagens instabild som symboliserade 3. Tre för antal kvarvarande jobbdagar. Trean är nu gjord. Två kvar.

Sol och fint. Ungen och jag tog en runda på stan: reafynd, solmys och glass.

Och sen blev det solstolen på balkongen

 Ska ut en kvällspromenad oxå… men nu är det mulet, tyvärr. Varmt ändå, som tur är.

2 kommentarer

  1. Pernilla

    Nu när jag varit ledig några dagar, känns det som om några till skulle sitta bra. Men så är det inte. Jag jobbar flera veckor till men sen väntar två härliga veckor.
    /P

  2. Therese

    Så skoj att se din kreativa nedräkning 🙂 har själv nedräkning, jobbar fram till lunch i morgon, sedan semester!!!!! Oj så skönt och efterlängtat. Länge sedan jag kände sådant behov av vila och kravlöst dagar… God mat, sömn och träning när jag orkar och vill 🙂 tänkte lite på dig då jag åt löjrommen, ni har ju den på menyn lite då och då vet jag ju, varvat med andra läckerheter i min smak 🙂 lämnar ett gäng kramar och önskar dig en fin start på din semester ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑