Mitt-i-veckan

Sol och fint på förmiddagen. Men innan jag var ute på joggingrundan hann det bli grått. Och 14 grader kallt. 

Men boken jag lyssnar på är skitbra, så det gjorde inget… På kilometerna bara!!!

Sen tankade jag och fjortisen C-vitamin innan jag skuttade vidare i mitt Kari Traa-underställ och städade… när ångan ändå var uppe.

Samtidigt som jag frös tullisar på balkongen.

Tanken är att det ska bli snyggt

Vi får väl se!

Lägenheten blev i alla fall städad. God middag fick vi. Och Lotta gick vidare i Sveriges Mästerkock.

Torsdag nästa.

2 kommentarer

  1. Pernilla

    Underställer är så snyggt. Jag gillar de grå/rosa men jag är liksom inte lika snygg i det som du. Kan bero på att jag inte springer de där kilometrarna men skulle behöva det. Självförvållat alltså! Blä!
    Spännande med Tulpanerna. Hoppas vi får se resultatet?
    /P

  2. sockenvagenssota

    Du är så otroligt duktig med din träning, jag har helt tappat den rutinen 🙁 MÅSTE verkligen ta tag i det för att må bra i kropp och knopp igen, och så nyfiken jag blir på din frusna tulpaner, du får visa sen!!! KRAMAR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑