Mitt juliga kök

Detta lämnar vi nu för att som vanligt åka till Lilla Gula Huset över helgen.

Som synes är det väldigt enkelt att hänga upp julgardiner hos mig… vita gardinen blir julig med en grangirlang och två feer. När julen är slut – bort med girlangen och feerna. Klart!!!

Bilderna ovan ljuger faktiskt lite. Fatet med doftljus och snöglob är borta och numera ersatt av adventsljuset – som jag visar senare. Och så har jag inte polkanaglar idag… haha.. dom är silverfärgade. Men i eftermiddag ska jag förstaadventa till  även dom.

 

7 kommentarer

 1. Åsa

  Snyggt!
  Både köket o naglarna…
  Väntar med spänning på att få se adventsnaglarna!! 🙂

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Åhhh så fint och mysigt! Å så skoj att du just visade julfeerna på gardinerna, tänkte just fråga hur de såg ut då jag blev så nyfiken av din kommentar hos mig. Smart sätt att variera gardinerna! KRAM och ha en fin adventshelg!

 3. soffie

  så fint du har gjort det å guuu va läckra naglar,jag blev så sugen på att göra fina naglar häromdagen då jag blivit inspirerad av dej,så jag testade att ha blått underlack så skulle jag ha blåa prickar, men hahhaha du skulle sett hur det blev så nu håller jag mej till enbart en färg, jag har väldigt små naglar jag lider ju a´v fobi mot baciller så jag tvättar helt enkelt sönder mina händer, ja ja vet sjukt att jag jobbar med barn;) kramen härliga du !!!

 4. Pernilla

  Så fint du gjort. I morgon när orken återvänt, ska jag pynta lite.
  /P

 5. Ulle

  Åh så mysigt!! Här är stjärnor och stakar också uppe men det behöver verkligen röjas och städas…. 🙄
  Får se om det finns lite ork till det i morgon.

  Härliga naglar!! :mrgreen: Kram!

 6. Erica AKA Tomtens Dotter

  Så fint ni har det! Jag har precis kommit hem efter en underbar helg i Lübeck och det har varit sååå bra!
  Angående BDSM-granen: Jag fick tyvärr inga bra bilder på den. Kika in hos Helena så har du betydligt bättre bilder på alla granarna 🙂
  http://blogg.amelia.se/julhoshelena/2012/11/30/granvernissage-med-bindefeld/

 7. ☆ Cia

  Jag har fixat julgrupp…fast saknar sista detaljen något att hänga i murgröne bågarna. Jul dukar fram… det tar sig och jag är igång M pratar om gran till Lucis!!! Vi som brukar ta in den dagen innan julafton.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑