Mitt öga

mitt öge

Mitt öga… Dock tycker jag den grönblåa färgen blev mer grönblå än på riktigt. Men det kanske speglades nåt i dom precis vid fotoögonblicket. Läcker bild blev det i alla. Och man ser i  tydligt att jag har linser…

För övrigt är det full rulle idag. Över hela landet firas idag förskolans dag och på mitt jobb innebär det att barnen får prova baka äkta hembakt klådda i bagarstuga. Så vi har det vi gör idag… jag bakar inte, men barnen ska ju slussas över till bagarstugan i ett jämt flöde, samtidigt som vi därmed blir en person för lite inne på avdelningen eftersom någon står ute i bagarstugan.

Nåja.. alla har bakat och nu är det bara vanlig full rulle

Ikväll är det grillfest på bus förskola – det är deras firande. Och jag har lovat stå för lite sång och musik så barnen får sjunga och dansa lite!

5 kommentarer

 1. Malin

  Trodde du hade slagit dig i ögat innan jag såg texten och bilden… Det var en mycket fin bild.
  Vi firade ju Fritidshemmen i tisdags vi…

 2. Cia

  Klådda? Lappländska?

  Cia Citerar Wikipedia: Tunnbröd (ej att förväxla med ljusugnsbröd) bakas på vetemjöl, rågmjöl och ofta också kornmjöl. Som jäsmedel används jäst och hjorthornssalt. Degen kavlas ut tunt och med en kruskavel blir ytan lagom ojämn. Gräddas med fördel i gammal bakugn, men det fungerar i vanlig ugn också.Det som inte framgår på wikipedia är att klåddan är mjuk.. inte som hårt tunnbröd. Klådda gräddas bara på en sida!

 3. evans

  Aha! Det var därför det var fullt med ballonger på dagiset här i byn! Är det ok att säga dagis förresten? Har hört lite olika…

  Evans Jag säger dagis när jag pratar med barn och förskola med alla andra… Men däremot gillar jag inte att kallas DAGISfröken. Kanske lite knäppt av mig, jag vet. Men jag föredrar faktiskt ”titeln” Förskollärare.

 4. Kollegan

  Tack för underhållningen igår kväll. Mycket uppskattat av alla som var där. See you 😀

  Vassego. Jag hade bara kul. TACK så väldigt för blomman. Jag blev sååå förvånad. Det hade jag verkligen inte förväntat mig!

 5. Kollegan

  Men den ar du värd tycker vi 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑