Mitten av september

Det där fantastiska höstvädret vi längtar efter uteblev i helgen… grått. Men inget regn i alla fall.

Drog till Kalix för loppis. Maken köpte ett 3ds-spel. Jag beställde ett par stickade knästrumpor. Och så tänkte vi göra bort att rösta i kyrkovalet.

Men mitt röstkort saknades (!)… så det får ske i morgon på vallokalen istället.

Ringde och beställde pizza när vi styrde åter mot Gula Huset. Fusklunch!

Ute tog vi undan trädgårdsmöbler, solstolar och studsmatta för vinterförvaring. Skönt. Men ledsamt.

Och så plockade vi i mogna körsbär.

Kul att vårt lilla träd ger så mycket bär.

Till middag blev det något vi verkligen längtat efter:

Gör ju inte sushi sommartid. Men nu kändes som att det var dags.

Vi gjorde heder av anrättningen. Och jäser nu i soffan. Till Spotify (Och jag upptäckte ikväll att det nu går att chromecasta Spotify Free. Det funkade inte så sent som den 20 augusti, då jag testade. ???)

Snart söndag. Vad ska vi hitta på då?

1 kommentar

  1. sockenvagenssota

    Mums, verkligen underbar sushi!!! Tumme upp på den, och så känner jag lite stress, här har det eviga regnandet och regnandet gjort att vi inte kunnat klippa gräset på mer än 3 veckor och studsmattan borde vi med städa undan liksom lite möbler och annat… får bli mellan jakterna. Julbelysningen är iaf uppe (dock inte tänd!) Har kikat in via mobilen men inte orkat ge livstecken det har gått i ett med jobb, vardag och jakt, för att inte säga allt praktiskt sedan vi blev med stuga – underbar! Vill bums börja renovera och fixa, men siktar på att rensa ut den i höst så jag kan måla och renovera till sommaren, blir sommar med Therese istället för sommar med Ernst nästa år 😉 Var så sjukt spännande, var så rädda att någon skulle bjuda över oss och ”sno” stugan framför näsan, så det var skönt att kunna skåla i bubbel när nyckeln låg i min hand. Stugan ligger bar 2 mil bort, så det går cykla dit, och springa/gått sträckan har jag även gjort tidigare år 🙂 Med bil är man där i ett kick, så det var också en av orsakerna till att vi så gärna ville ha den, vi kan nyttja den dagligen om vi skulle vilja! Dock ingen el eller avlopp så i år blir det ingen jul där, men när vi har ett bra dass/dusch på gasol på plats så är det nog inte omöjligt, vi har solcell som ger el + ett litet elverk och så vedspis och öppenspis, dessutom ved i bodarna för flera år så detta känns som du säkert märker toppen! 😉 Massor av kramar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑