Morsdag med mera…

morsdag4

Jag förärades med en G-klav i silver i morse. 🙂 Såå fin. Hade önskat mig den så jag blev riktigt, riktigt glad. Och ungen påpekade att han håller på med nåt i slöjden som inte hunnit bli klart, men som levereras senare.

Sen hann jag inte ens få av mig nattlinnet så kom ”arbetsledaren” för tvättstuge/duschrumsprojektet. Nu skulle det kapas rör,  bytas ventilation och muras igen hål.

Maken och hans morbror jobbade på, medan jag fixade med annat. Efter lunch och kaffe bytte vi platser och jag tog hand om städning efter de två…

Vi hann en sväng förbi min mamma (trots att vi blev kvar länge i Lilla Gula) Och sen även en sväng till svärmor. Alla mammor ska ju grattas en dag som denna. 🙂

morsdag1

Middagen blev sen – och god. Solen (som inte visat sig under dagen) behagade komma fram, så vi kunde käka på balkongen. Lite plock passade perfekt som morsdagmat.

morsdag2

Nu har den riktiga nedräkningen inför skolavslutningen börjat. Två veckor kvar av årskurs fem. FATTA!
Och snart är det dags för lite semester också… jag längtar GRYMT efter ledighet.

3 kommentarer

 1. Maria Eliasson

  Sicket snyggt halsband !! Och plockmat är det bästa som finns 😀

 2. Therese

  Mysigt!!!! Å så fint och passande halsband, perfekt! Önskar dig en fin start på veckan. KRAM

 3. Camilla

  Snyggt halsband!
  Här är en annan som längtar efter semester!har ledigt onsdag-söndag denna vecka, sedan är det två veckor kvar. Jobbar midsommarhelgen, sedan får jag ledigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑