Morsdagsrosor på naglarna

rosnaglar1

rosnaglar3

Eftersom jag har gått runt med helt omålade naglar i över en vecka och vi både skulle ha gäster på Lördag och Söndag samt att det dessutom var morsdag så behövde jag ju piffa till mig lite inför helgen som var. Och jag ville att naglarna skulle vara lite morsdagaktiga…

Jag har ju inte hela mitt jättelager lack i Lilla Gula Huset, utan bara tar med mig en liten necessär i olika nyanser så motiven måste  ju passa de färger jag har med mig. Efter lite funderande kom jag fram till att det fick det bli rosor.

Morsdagsrosor

Och jag blev skitnöjd med dessa. Bara fyra naglar har motiv. Resten har fransk manikyr.

rosnaglar2

rosnaglar4

1 kommentar

  1. Soffie

    Så snygga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑